K V A L I T N Í M A S I V N Í P O S T E L E - síla 4cm

Hodnocení obchodu

4,9 30 hodnocení
Přidat hodnocení
5
27x
4
2x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MP Avatar autora Markéta Pechová | 4.4.2020
Dlouho trvalo než zboží dorazilo, ale telefonicky mě kontaktovali.
AM Avatar autora Anna miles | 3.4.2020
jsem velmi spokojená
ZK Avatar autora Zuzana Kocourková | 30.3.2020
paní velmi příjemná...dodání po dohodě ikdyž dva produkty nebyly skladem.
LP Avatar autora Ludmila Pudlová | 27.3.2020
Jsem spokojená, rychlé vyřízení.
Avatar autora Zuzana Čertíková | 26.3.2020
Rychle dodanie, produk sedi. Takze hodnotim velmi dobre.
P Avatar autora Postelshop (Administrátor) 26.3.2020
Moc děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že jste spokojená .
OK Avatar autora otakar krejbich | 20.3.2020
Rychlé dodání a vše v pořádku. Děkujeme.
DK Avatar autora Daniela Krejčí | 19.3.2020
Spokojenost
HV Avatar autora Hana Vitova | 7.3.2020
Velká spokojenost určitě ještě objednám nějaké zboží
LP Avatar autora Ludmila Polášková | 28.2.2020
Jsem spokojena jsem rada ,že je něco takového /výplň mezi matrace /že nemusime kupovat nové matrace ,když jsou jen dva roky staré
LL Avatar autora Lenka Lukášková | 26.2.2020
Rychlé dodání,spokojenost :))
P Avatar autora Postelhop (Administrátor) 4.3.2020
děkujeme
FP Avatar autora FRANTIŠEK PAPÍRNÍK | 26.2.2020
s nákupem spokojen
Avatar autora | 15.2.2020
rychle dodani,spokojena jsem moc prijemne povleceni a take hezke,prijemna pani kdyz jsem zavolala dekuji
P Avatar autora Postelshop (Administrátor) 4.3.2020
moc děkujeme ráno se stalo :-)
Avatar autora | 21.12.2019
+ výběr z kvalitního povlečení, rychlý nákup, rychlé dodání

Avatar autora | 12.12.2019
VŠE BYLO V POŘÁDKU VYŘÍZENO.
Avatar autora | 21.8.2019
+ Maximální ochota podat informace a pokud je třeba větší množství, obratem zajistí, zdali je možné ušít a celé zprocesují.

Velice milé jednání paní na telefonu. Ochota zjistit možnosti ušití většího množství, kompletní zprocesování, ochota odeslání na dvě naše pobočky zvlášť. Děkujeme za skvělý přístup i kvalitní povlečení.
Avatar autora (Administrátor) 8.4.2020
moc děkujeme za recenzi a za obchod . Postelshop
Avatar autora | 20.8.2019
+ matrace z kvalitních materiálů za slušnou cenu . odborně poradí s výběrem materiálu , složením atd...takže pokud chcete opravdu kvalitní matraci kde Vám řeknou z jakých materiálů je vyrobena kupte si matraci v Milevsku v Postelshopu. Jsem strašně spokojený !
Avatar autora | 16.4.2019
Spolehlivý eshop se zbožím za rozumné ceny. Dobrá komunikace, pokud není něco skladem, informují, kdy bude zboží k odeslání.
Avatar autora (Administrátor) 8.4.2020
moc děkujeme za zpětnou vazbu :-) postelshop
Avatar autora | 3.3.2019
+ bleskové dodání zboží, vstřícné a ochotné jednání

Avatar autora (Administrátor) 8.4.2020
děkujeme za recenzi :-) Postelshop
Avatar autora | 21.2.2019
+ Doma vyberu a super kvalita

Avatar autora | 31.1.2019
Velice dobrý obchod, bez jakýchkoliv problémů. Doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 8.4.2020
děkujeme :-)

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 31

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.